CIUCA SIMONA LIDIA

Am venit la acest liceu deoarece am crescut de mica intr-o familie si intr-o biserica baptista si m-am gandit ca ar fi interesant sa urmez un liceu crestin. Asa ca impreuna cu prietenele mele de-o viata Cristina si Andreea am venit si ne-am inscris aici. Experientele de aici au fost si bune si rele ca oriunde in lume. Cred ca daca m-ar intreba cineva ce o sa-mi lipseasca cel mai mult de aici as raspunde: colegii!

 

 

DIANA CIRCU

Desi nu am auzit niciodata de acest liceu, am ales sa vin aici pentru ca mi s-a parut ceva deosebit, diferit si chiar unic as putea spune. Acesti 4 ani pe care i-am petrecut aici au insemnat foarte mult pentru mine. Aici am intalnit oameni deosebiti si niste colegi minunati. In tot acest timp L-am cunoscut mai mult pe Dumnezeu si a fost ceva deosebit, am avut un mediu crestin in care am putut trai altfel. O sa-mi aduc aminte cu mult drag de acest liceu si o sa aiba mereu un loc special in inima mea.

 

 

 

COPOCEAN CRISTINA

Am ales acest liceu pentru ca este mai deosebit decat celelalte licee. Am niste colegi minunati cu care ma inteleg foarte bine.. Sper sa ramanem prieteni dupa ce vom termina. In acest liceu L-am cunoscut pe DUMNEZEU si ma bucur foarte mult ca am avut aceasta oportunitate!

 

 

 

VARAN SABIN

Ce m-a facut sa aleg acest liceu a fost dorinta de a avea o relatie mai buna cu Dumnezeu.